BAŠKA VODA

GRAND HOTEL SLAVIJA Baška Voda

OPIS HOTELA

Hotel se nalazi na 5 minuta hoda od plaže. Grand Hotel Slavia potpuno je obnovljen 2016. godine, a smješten je u samom centru Baše vode u zgradi koja je na popisu kulturne baštine i gostima nudi restoran i wellness centar. U svim je prostorijama hotela dostupan besplatni WiFi, a objekt je udaljen 50 metara od najbliže plaže.

Sve su sobe klimatizovane i imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i sef. Vlastita kupatila opremljene tušem ili kadom, besplatnim kozmetičkim priborom i fenom za kosu.

Hotelski wellness centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja. Unutrasnji slatkovodni bazen sa 2 jaccuzzija, fitness centar sa kardio-vaskularnim spravama, 4 saune, masaže...samo su dio bogate wellness ponude.

CJENOVNIK

2023

...
CJENOVNIK U PRIPREMI!
Molimo vas kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?