PRIMOŠTEN

Hotel ZORA Primošten

OPIS HOTELA

Hotel Zora smješten je 500 m od centra Primoštena i udaljen 50 m od mora.
Hotel je otvoren od marta do novembra
Prijava gosta: od 15 h  Odjava: do 11 h

Kategorija hotela:  3*
Broj soba: 324 (287 dvokrevetnih soba, 30 porodičnih soba, 7 apartmana)
Kategorije soba: Comfort (***) i Premier club (****)
Broj zgrada: 9
Broj spratova: 3 (međusobno povezani liftovima)

Oprema soba: balkon ili terasa, kupaonica s kadom ili tušem, fen, satelitska televizija, telefon, klima-uređaj, grijanje, mogućnost trećeg ležaja.
Premier club usluga: ključ-kartica za sobu, mini-bar s vodom i sokovima, CD-player s radijom i satom, Wi-Fi, sef, kozmetičko ogledalo, kućni ogrtač i papuče.

PARKING: 5,00 EUR po danu

Hotelski restoran s buffet ponudom za doručak i večeru (mogućnost doplate za ručak): Aperitiv bar, Piano Bar, Beach bar, Suvenirnica, Wellness boutique, Fitnes, Sauna, Bazen s pomičnom kupolom, Sportski tereni, Mini-klub, Internet kutak, Mjenjačnica, Usluga pranja i peglanja rublja, Parkiralište, Mogućnost organiziranja transfera, Organizirani izleti, Iznajmljivanje automobila

 

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?