DUBROVNIK

TIRENA Sunny hotel by Valamar Dubrovnik

OPIS HOTELA

Smješten u mirnoj prirodi poluostrva Babin kuk, Tirena Sunny Hotel by Valamar pruža opuštajući odmor blizu dinamičnog starog grada Dubrovnika. Ispunite dan sunčanjem pored prostranog vanjskog bazena ili na obližnjim dubrovačkim plažama. Upoznajte autentične okuse Dalmacije i promatrajte spravljanje jela u hotelskom bife restoranu. Krenite u istraživanje istorijskog jezgra grada Dubrovnika, a zatim se otisnite brodom do idiličnih južnodalmatinskih ostrva. Za još ispunjeniji odmor pobrinut će se vrhunski animacijski program, sportske aktivnosti i raskošni wellness centri koje možete koristiti u obližnjim Valamarovim hotelima.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju jako često i zavise od raspoloživosti kapaciteta.

Trenutnu cijenu možete pogledati na linku:
https://www.valamar.com/hr/hoteli-dubrovnik

Sve rezervacije i upite možete provjeriti na naš E-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili
na telefon 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?