UMAG

Apartmani STELLA MARIS RESORT Umag

OPIS HOTELA

Samo 3 km sjeverno od Umaga, Stella Maris Resort prepun je plaža u sjeni borova te udobnih apartmana smještenih u blizini najboljih teniskih terena u Hrvatskoj, na kojima se igraju ATP mečevi.

U Stella Maris Resortu goste će dočekati svaki tip smještaja: od raskošnih vila uz more do prostranih porodičnih apartmana - što god vam se čini najudobnije.

Activities & Experiences Team pobrinut će se da vama i djeci nikad ne bude dosadno. Bogat izbor aktivnosti i organiziranih programa prilagođenih djeci svih uzrasta izvrsna su prilika za zabavu, učenje nečeg novog i upoznavanja novih prijatelja. Tu je i široka ponuda dnevnih aktivnosti za odrasle: sportovi, fitness programi i kulturno-društvene aktivnosti i radionice.

CJENOVNIK

2023

Cjenovnik za ljeto 2024. je u pripremi
Kontaktirajte nas za više informacija
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 51 340 960

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?