UMAG

Hotel GARDEN ISTRA UMAG Plava Laguna

OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Hotel Garden Istra Plava Laguna nudi smještaj sa barom, privatnim parkingom, vrtom i terasom u Umagu, na 250 metara od plaže Aurora. U okviru objekta su dostupni recepcija koja radi non-stop, restoran, akva-park i sezonski bazen na otvorenom. Ponuda hotela obuhvata bazen u zatvorenom, fitnes centar, večernji zabavni program i poslugu u sobi. Gostima hotela su na raspolaganju klimatizovane sobe sa radnim stolom, sefom, flat-screen TV-om, balkonom i sopstvenim kupatilom sa kadom. Svaka soba u hotelu Garden Istra Plava Laguna ima posteljinu i peškire. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakodnevno u okviru smeštajnog objekta. Hotel Garden Istra Plava Laguna poseduje dječije igralište. U okviru hotela možete igrati stoni tenis, a dostupne su i usluge iznajmljivanja bicikala i automobila. Popularne atrakcije u blizini hotela Garden Istra Plava Laguna su porodična plaža Pinna, plaža Katoro i Centralni ATP stadion Stella Maris u Umagu. Najbliži aerodrom je Aerodrom Pula, udaljen 70 km od smještajnog objekta.

CJENOVNIK

2023

Cjenovnik za ljeto 2024. je u pripremi
Kontaktirajte nas za više informacija
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 51 340 960

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?