UMAG

Apartmani DANEX AIDA Umag

OPIS HOTELA

Ovaj se objekt nalazi na 4 minute hoda od plaže. Apartmani Danex Aida nalaze se u Umagu u Istri, na oko 1 km od plaže Pine. Gostima su na raspolaganju besplatan WiFi, oprema za roštilj, vrt i besplatno privatno parkiralište.
Apartman pruža pogled na vrt te uključuje popločani dio dvorišta, prostor za sjedenje, TV sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom te vlastitu kupaonicu s tušem i fenom za kosu. Gosti mogu koristiti pećnicu, ploču za kuhanje, toster, električno kuhalo i aparat za pripremu kave.
Apartmani Danex Aida sadrže i terasu za sunčanje.
Popularne zanimljivosti u okolici objekta uključuju crkvu Sv. Marije i Sv. Peregrina, stadion Stella Maris, središnji teren na kojem se održavaju teniska natjecanja u sklopu ATP turnira, i ACI marinu Umag. aerodrom je Pula, udaljena je 68 km od apartmana Danex Aida.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?