ROVINJ

VILLAS RUBIN RESORT Rovinj

OPIS HOTELA

Objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Apartmani Villas Rubin smješteni su 3,2 km od centra Rovinja, a nude vanjski bazen s ležaljkama te bar i restoran. Okruženi su borovom šumom i udaljeni su svega 50 metara od plaže. U cijelom objektu na raspolaganju je besplatan WiFi.

U okviru objekta gosti mogu uživati u brojnim sadržajima za sportove na vodi. U blizini su smješteni teniski tereni i dječje igralište, a gostima je na raspolaganju najam skutera i brodova.

Sve smještajne jedinice uključuju terasu, prostor za sjedenje, čajnu kuhinju i vlastito kupatilo s kadom. Takođe, sve jedinice sadrže klima-uređaj. Parking je besplatan, a recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

U okolini gosti mogu uživati u vožnji bicikla, standup paddleboardingu i biljaru.

U blizini je moguće posjetiti rovinjsku marinu, udaljenu 2,6 km, i ulicu Carera u Rovinju, do koje ima 3 km. Aerodrom Pula udaljen je 27 km. Usluga prevoza iz/do dostupna je uz doplatu.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju često s obzirom na vremenski period i popunjenost hotela,
kao i akcijske pakete u određenim terminima, kontaktirajte nas sa konkretnim upitom kako
bi dobili najtačniju informaciju o cijenama u datom trenutku.


Za sve informacije o cijenama kao i rezervacije hotela možete poslati e-mail na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati putem telefona na 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?