ROVINJ

ISLAND ISTRA Maistra Rovinj

OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Island Istra je smješten na ostrvu Sveti Andrija, na svega 50 metara od obale mora sa kristalno čistom plavom vodom. U ponudi ima svijetle i moderno uređene sobe, balkone s kojih se pruža pogled na more i zabavne programe za cijelu porodicu. Besplatan bežični internet je dostupan u cijelom objektu.

Hotel nudi elegantno i sofisticirano uređenu terasu na otvorenom, na kojoj se tokom dana možete opustiti i sunčati na ležaljkama, a nakon zalaska sunca na njoj možete sjediti i pijuckati hladne napitke u modernom ambijentu sa savremenim osvjetljenjem. Ležaljke i suncobrani se mogu besplatno koristiti.

Gostima koji rezervišu boravak na bazi polupansiona uz večeru su na raspolaganju lokalna vina, pivo, voda i sokovi iz samouslužnih automata.

Uzbudljivi grad Rovinj je udaljen svega 15 minuta vožnje brodom. Hotel Istra je poznat po luksuznom velnes i spa centru, predivnom restoranu u "Starom dvorcu" i raznovrsnim atrakcijama idealnim za turiste i porodice.

Besplatan privatni parking je dostupan na 900 metara od pristaništa sa kog polaze brodovi za ostrvo Sveti Andrija. Hotel nudi besplatnu uslugu prevoza od parkinga do pristaništa.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju često s obzirom na vremenski period i popunjenost hotela,
kao i akcijske pakete u određenim terminima, kontaktirajte nas sa konkretnim upitom kako
bi dobili najtačniju informaciju o cijenama u datom trenutku.


Za sve informacije o cijenama kao i rezervacije hotela možete poslati e-mail na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati putem telefona na 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?