ROVINJ

Family hotel AMARIN Rovinj

OPIS HOTELA

Hotel je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Amarin je smješten na poluostrvu sa zelenilom, na svega 50 metara od mora. U ponudi ima velnes i spa centar. Gostima su na raspolaganju 4 restorana koji imaju i posebne menije za djecu. Hotel posjeduje kompleks otvorenih bazena koji uključuje 4 bazena za roditelje, djecu i bebe. Udaljen je samo 4 km od Starog grada u Rovinju.
Klimatizovane sobe i apartmane tipa "suite" krase elegantan dekor i udoban dizajnerski namještaj. Smještajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Svaka soba uključuje kupatilo. Ostale pogodnosti obuhvataju bademantile, papuče i besplatan toaletni pribor.
U restoranu Marsea gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima, a u obližnjem snek baru na raspolaganju su raznovrsni proizvodi koji će obradovati mališane.
Porodični hotel Amarin takođe ima najsavremenija igrališta, raznovrsne sportske sadržaje za sve uzraste i posebno dizajnirane klubove za bebe, djecu i tinejdžere. Recepcija radi non-stop, a u ponudi su usluga čuvanja djece i frizerski salon.
Najbliža autobuska stanica udaljena je svega 100 metara od objekta, a Aerodrom Pula 38 km.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju često s obzirom na vremenski period i popunjenost hotela,
kao i akcijske pakete u određenim terminima, kontaktirajte nas sa konkretnim upitom kako
bi dobili najtačniju informaciju o cijenama u datom trenutku.


Za sve informacije o cijenama kao i rezervacije hotela možete poslati e-mail na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati putem telefona na 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?