ROVINJ

EDEN Rovinj

OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Eden je okružen bujnom vegetacijom i nalazi na mirnoj lokaciji na obodu stogodišnje park-šume Zlatni rt u Rovinju. Ovaj objekat nudi bazene na otvorenom i u zatvorenom i besplatne ležaljke i suncobrane na plaži u uvali (u zavisnosti od raspoloživosti).
Velnes i spa sadržaji obuhvataju 4 prostorije za tretmane, 1 spa suite sa tretmanima za parove, zonu za opuštanje, moderan prostor za fitnes i bar Vitality (otvoren tokom sezone). Termalna zona sadrži finsku i infracrvenu saunu, parnu sobu i sobu za opuštanje.
Sve sobe sadrže klima-uređaj, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Ukusna hrvatska i internacionalna jela služe se u različitim restoranima.
Hotel Eden pruža mnoge zabavne sadržaje kao što su hobi radionice i razne sportove poput tenisa, uključujući i sportove na vodi.
U sklopu hotela se nalaze terasa na otvorenom, sa pozornicom i mini-klub sa zabavnim programom za djecu. Gosti mogu uživati u muzici uživo, raznovrsnim zabavnim programima, folklornim nastupima i pjesmama koje izvode a-kapela vokalni ansambli - klape.
Kompleks bazena na otvorenom uključuje 3 vrste bazena sa raznim vodenim efektima, poput hidromasažnih mlaznica i gejzira. Ponuda kompleksa uključuje terase za sunčanje, restoran, bar pored bazena i ljetnju pozornicu.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju često s obzirom na vremenski period i popunjenost hotela,
kao i akcijske pakete u određenim terminima, kontaktirajte nas sa konkretnim upitom kako
bi dobili najtačniju informaciju o cijenama u datom trenutku.


Za sve informacije o cijenama kao i rezervacije hotela možete poslati e-mail na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati putem telefona na 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?