ROVINJ

Apartmani AMARIN Rovinj

OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Hotel Amarin se nalazi na nekoliko minuta vožnje od Rovinja i okružen je bujnom vegetacijom i tirkiznom obalom. Savršen izbor za ljubitelje prirode i ljetnjih zabava. Besplatan WiFi je dostupan u hotelskom baru i pored bazena.

Gostima su na raspolaganju jedinstveno uređeni apartmani, smješteni u lijepom, prirodnom okruženju. Kao dio hotelskog lanca Maistra d.d. u ovom hotelu vas očekuju živahno obojene sobe sa modernim pogodnostima i izlazom na balkone.

Bazeni na otvorenom se nalaze nadomak bijele šljunkovite plaže, tako da gosti mogu da uživaju u doživljaju mora iz udobnosti hotela.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju često s obzirom na vremenski period i popunjenost hotela,
kao i akcijske pakete u određenim terminima, kontaktirajte nas sa konkretnim upitom kako
bi dobili najtačniju informaciju o cijenama u datom trenutku.


Za sve informacije o cijenama kao i rezervacije hotela možete poslati e-mail na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati putem telefona na 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?