ROVINJ

ADRIATIC Maistra Rovinj

OPIS HOTELA

Hotel Adriatic je luksuzni butik hotel smješten u srcu živahnog starog gradskog jezgra Rovinja. U ponudi ima suite jedinice sa dizajnerskim namještajem i djelima lokalnih umjetnika, iz kojih se pruža pogled na luku, ostrvo Sv. Katarina ili glavni trg. Gosti mogu da se opuste u 2 hotelska bara i restoranu u stilu bistroa.

Sve suite jedinice su ukrašene originalnim umjetničkim djelima savremenih umjetnika i imaju klima-uređaj, SMART TV, mini-bar i pribor za pripremu čaja/kafe. U moderno uređenim kupatilima se nalaze fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Besplatan WiFi je dostupan u cijelom hotelu.

Svakog jutra se služi sveže pripremljen à-la-carte doručak. Dan možete da započnete uz kafu u kafeu Adriatic ili u baru Al Ponto, gdje ćete osjetiti atmosferu Rovinja. U bistrou Adriatic, sa terasom sa koje se pruža pogled na rivu i glavni trg, služe se jela inspirisana francuskom kuhinjom.

Gosti mogu besplatno da koriste velnes i spa centar hotela Grand Park Rovinj, kao i bazen u zatvorenom u istom hotelu. Tokom ljetnje sezone, za goste je obezbjeđen besplatan prevoz brodom do ostrva Sv. Katarina i Sv. Andrija, a brod polazi ispred samog hotela. Na ovim ostrvima gosti mogu besplatno da koriste bazene na otvorenom sa terasom za sunčanje. Osim toga, gosti mogu besplatno da učestvuju u animatorskim programima hotela Lone i Eden.

Najbliža stejnovita javna plaža je udaljena 15 minuta hoda, a do Aerodroma Pula ima 40 km. Besplatan privatni parking je dostupan izvan pješačke zone.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju često s obzirom na vremenski period i popunjenost hotela,
kao i akcijske pakete u određenim terminima, kontaktirajte nas sa konkretnim upitom kako
bi dobili najtačniju informaciju o cijenama u datom trenutku.


Za sve informacije o cijenama kao i rezervacije hotela možete poslati e-mail na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati putem telefona na 051/340-960.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?