POREČ

Hotel ZORNA Plava Laguna Poreč

OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. All-inclusive hotel Zorna nalazi se pored plaže i nudi aperitiv bar, restoran, bazen na otvorenom sa ležaljkama i suncobranima, kao i raznovrsne sportske aktivnosti. Pored toga, gosti mogu da se opuste u aperitiv baru i restoranu ili uživaju u raznovrsnim sportskim aktivnostima.

Sve sobe sadrže klima-uređaj, TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Gosti mogu da se opuste i u zajedničkom salonu sa TV-om.

Tokom ljetnje sezone u objektu se organizuju muzički nastupi uživo i zabavni programi, a djeci je na raspolaganju mini-klub. U ponudi su i jutarnji treninzi u teretani, akvabik i učestvovanje u raznovrsnim sportskim turnirima koji uključuju takmičenja u odbojci na pesku, fudbalu i stonom tenisu.

Ukoliko vas interesuju kulturni i istorijski sadržaji možete posjetiti Stari grad u Poreču, udaljen 5 km, u kome se nalaze brojni muzeji i galerije koje zaista vredi posetiti.

Aerodrom Pula udaljen je 60 km. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama.

CJENOVNIK

2023

Cjenovnik za ljeto 2024. je u pripremi
Kontaktirajte nas za više informacija
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 51 340 960

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?