POREČ

LANTERNA Sunny Resort By Valamar Poreč

OPIS HOTELA

2 min hoda od plaže. Rizort Lanterna Sunny by Valamar smješten je na 200 metara od plaže sa kabinama za presvlačenje i tuševima. Nudi restoran, teniske terene i potpuno opremljene apartmane sa balkonima. Besplatan WiFi je dostupan u prostoru pored recepcije.
Tokom boravka u rizortu Lanterna Sunny by Valamar možete uživati u raznovrsnim aktivnostima. Na raspolaganju su vam dječje igralište, teren za mini-golf i oprema za stoni tenis.
U blizini rizorta pronaći ćete mnoge supermarkete i lokalne pijace, gdje možete kupiti namirnice za samostalnu pripremu obroka. Lokalne specijalitete takođe možete probati u brojnim tavernama u Poreču, udaljenom 14 km.
Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

CJENOVNIK

2023

Poštovani putnici,
Cijene se mijenjaju jako često i zavise od raspoloživosti kapaciteta.

Trenutnu cijenu možete pogledati na linku:
https://www.valamar.com/hr/

Sve rezervacije i upite možete provjeriti na naš E-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili
na telefon 051/340-960.

 

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?