POREČ

Hotel ISTRA Plava Laguna Poreč

OPIS HOTELA

Objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Istra Plava Laguna je okružen zelenilom, a nalazi se pored mora, na 5 km od centra Poreča. Posjeduje 2 bazena na otvorenom sa ležaljkama za sunčanje. Ponuda obuhvata bar i restoran u okviru objekta, kao i razne sportske aktivnosti. Dostupan je besplatan WiFi.

Sve klimatizovane sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Hotelski restoran nudi doručak na bazi švedskog stola i večeru uz domaće specijalitete. U ljetnjoj sezoni možete uživati u tematskim večerama jednom nedeljno, kao i u živoj muzici i zabavnom programu.

Ponuda hotela Istra Plava Laguna obuhvata zajednički TV salon, salu za konferencije i mjenjačnicu.

Hotel se nalazi na samo 200 metara od plaže označene Plavom zastavom. Terene za odbojku na pijesku možete koristiti besplatno, a mini-golf, vožnja kanua, jedrenje, tenis i drugi sportovi, kao i sportovi na vodi, na raspolaganju su uz doplatu.

Aerodrom Pula je udaljen 60 km.

CJENOVNIK

2023

Cjenovnik za ljeto 2024. je u pripremi
Kontaktirajte nas za više informacija
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 51 340 960

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?