POREČ

All inclusive hotel ALBATROS Plava Laguna Poreč

OPIS HOTELA

Objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Albatros Plava Laguna se nalazi na prijatnom mjestu u Zelenoj Laguni u Poreču, na samo 100 metara od plaže. U ponudi su bazen u okviru objekta, živa muzika, vrhunska kuhinja i osvežavajući kokteli. Besplatan WiFi dostupan je u cijelom objektu.

Sve sobe su klimatizovane. Svaka soba posjeduje sef, TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sopstvena kupatila opremljena su fenom za kosu.

Rizort Zelena Laguna, koje okružuju borovi, nudi raznovrsne sportske aktivnosti, kao što su skijanje na vodi, parasejling, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje, tenis, jahanje i mnoge druge. Dostupni su i besplatni peškiri za bazen.

Djecu slobodno možete da ostavite u sigurnom društvu nekog od članova tima animatora, a zatim možete da se opustite uz bazen, fitnes, sportska takmičenja i akva-bik (akva aerobik).

Centar Poreča udaljen je 4 km, odnosno 30 do 40 minuta hoda šetalištem uz more. Do centra takođe može da se stigne brodićem ili turističkim vozom. Aerodrom Pula udaljen je 60 km.

CJENOVNIK

2023

Cjenovnik za ljeto 2024. je u pripremi
Kontaktirajte nas za više informacija
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 51 340 960

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

FOTOGALERIJA

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?