RAFAILOVIĆI

Hotel ZETA Rafailovići

OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Zeta nudi restoran, bar, zajednički salon i vrt, a nalazi se u Budvi. Gostima ovog objekta na raspolaganju su porodične sobe i terasa. Ponuda smještajnog objekta uključuje recepciju koja radi non-stop, prevoz od/do aerodroma, poslugu u sobi i besplatan WiFi.

Sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, tuš, fen za kosu i garderober. Hotelske sobe imaju sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom.

Gosti hotela Zeta mogu uživati u à-la-carte doručku. Spa i velnes centar posjeduje hidromasažnu kadu, infracrvenu saunu i tursko kupatilo, a nudi besplatno korišćenje prvih sat vremena.

Plaža Mogren i Sveti Stefan nalaze se na po 6 km od smještaja. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 27 km od hotela Zeta.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?