RAFAILOVIĆI

Hotel PONTA NOVA Rafailovići

OPIS HOTELA

Hotel Ponta Nova se nalazi na nekoliko minuta od plaže Bečići. U ponudi su moderno uređeni apartmani i sobe. Sve klimatizovane smještajne jedinice nude balkon sa pogledom na more, besplatan bežični internet i besplatno korišćenje parkinga u okviru objekta.

Sve sobe i apartmani imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i frižider. Kupatila su opremljena kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Apartmani obuhvataju trpezariju, dodatno kupatilo i mašinu za pranje veša.

Sveti Stefan se nalazi na 4,4 km od hotela Ponta Nova, Stari grad Budve na 5,9 km, a plaža Mogren na 6,1 km.

Glavna autobuska stanica u Budvi je udaljena 5,1 km, a Aerodrom Tivat je na 24,5 km od objekta.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?