RAFAILOVIĆI

Hotel ALEKSANDAR Rafailovići

OPIS HOTELA

Hotel Aleksandar je jedinstveni dizajnerski hotel sa 4* smješten u srcu Rafailovića, prožet sinergijom funkcionalnosti, harmonije i elegancije, čija je okosnica dizajn. Uz besprijekoran stil, predstavlja cjelogodišnju destinaciju za odmor i poslovna putovanja. Nalazi se pored same plaže u Rafailovićima uz šetalište.

Restoran i vinski bar Aleksandar nalazi se u srcu Rafailovica, na šetalištu Bečićka plaža, na samoj obali mora. Jedan je od najljepših i najluksuznijih restorana na Crnogrskom primorju i u okruženju. Kategorisan je sa pet zvjezdica, kapaciteta 220 mjesta. Uradjen po svim standardima HACCP sistem bezbjednosti hrane i ISO 9001 sistem menadžmenta kvaliteta. Jedinstvenom lokacijom, arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Restaurant & Wine Bar Aleksandar postao je novi simbol Rafailovića, sa posebnim pogledom na more i ostrvo Sveti Nikola.

Wellness hotela Aleksandar omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Oaza mira pruža usluge: tretmani lica i tela, masaže cijelog tijela, korišcenje finske saune i turskog kupatila. Teretana hotela Aleksandar je opremljena najnovijam spravama koje omogućavanju gostima da održe top formu.

Raspolaže sa 15 soba i 6 apartmana, potpuno opremljenih u skladu sa savremenim trendovima i zahtjevima. Prilikom izgradnje hotela velika pažnja je posvećena detaljima koji daju osjećaj topline i prijatnosti, i koji čine da odmor bude harmoničan. Svaka soba je opremljena klima uređajem, sefom, telefonom, LCD televizorom i mini barom. Ukupno 9 soba i 3 apartmana imaju terase, a 6 soba posjeduju francuske balkone.

Sadržaji soba i apartmana: klima, mini bar, žičana internet konekcija na radnom stolu, besplatna bežična internet konekcija u svim hotelskim prostorijama, 1 digitalni (na radnom stolu), 1 direktni telefonski broj. Sve sobe i apartmani su opremljeni velikim LCD televizorom od 37 inča, satelitskim TV kanalima, plaćenim TV kanalima (31 kanal), filmovima na zahtjev ( VOD ), e-mail, Internetom (bežična tastatura pored kreveta), hotelskim uslugama i digitalnim radiom, Bezbednosni protivpožarni alarmi, sef.

Usluga: noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža je pješčana i udaljena je 10 m od hotela. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?