BEČIĆI

SPLENDID CONFERENCE AND SPA Bečići

OPIS HOTELA

Hotel najviše klase koji se nalazi na samoj obali mora i uz plažu, predstavlja vrh turističke ponude Crne Gore. Svjetski čuvena agencija Thompson svrstala je ovaj hotel medju 40 najboljih hotela svijeta. Sve sobe i apartmani, prefinjenog komfora, su klimatizovani, sa kablovskom TV, direktnom telefonskom linijom, internet vezom, sefom, mini barom, kupatilom sa fenom, balkonom a većina sa pogledom na more.Svojim gostima nudi najviši nivo usluga.
Za uživanje u vrhunskim jelima i pićima na raspolaganju su glavni restoran sa terasom i izuzetnim Show cooking buffet stilom, lobi bar, aperitiv bar u banket zoni, cigaret & vinski salon, bazen bar, eksluzivni restoran sa pogledom na more, plažni bar i restoran i wellness bar. U okviru hotela se nalazi jedinstveni spa & wellness centar, prema ocjenama stručnjaka jedan od pet takvih u svijetu, s turskim kupatilom, zatvorenim i otvorenim bazenima, različitim saunama - termalne, parne, infracrvene, biljne. Masaže, fizioterapija, solarijum, saune, kozmetički centar pružaju mogućnost savršenog opuštanja i uživanja. Za goste koji žele da steknu ili ostanu u dobroj kondiciji na raspolaganju je potpuno opremljena sala za vježbanje. Konferencijski centar je opremljen najsavremenijim uređajima za održavanje svih vrsta sastanaka, konferencija, prezentacija... Gosti hotela besplatno koriste garažu, ležaljke i suncobrane na hotelskoj plaži. Gosti koji se odluče za boravak u hotelu Splendid mogu koristiti i prevoz helikopterom jer je ovo jedini hotel na crnogorskoj obali koji ima heliodrom. Ishrana je na bazi švedskog stola.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?