BEČIĆI

Hotel BELLA VISTA Bečići

OPIS HOTELA

Hotel Bella Vista je nov, moderan hotel i svojim gostima nudi kvalitetan smještaj i priliku za lijep i opušten odmor. Spoj je modernog i tradicionalnog i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa djecom. Smješten u Bečićima u neposrednoj blizini mora na udaljenosti oko 100 me od plaže na lokaciji za one koji žele svoj odmor da provedu u tihom okruženju.

Hotelski sadržaji: Restoran, recepcija, moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, sauna i jakuzzi. Za svakog gosta obezbjeđen je hotelski parking prostor.

Hotel Bella Vista nudi više različitih tipova soba i apartmana koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde. Dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani obezbeđuju visoki kvalitet smještaja i pružaju maksimalnu udobnost. Sve sobe su klimatizovane i većina ima pogled na more. Posebnu udobnost pružiće boravak u apartmanima. Svaka soba i apartman su opremljeni LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Napomena: u dvokrevetnim sobama nema čajne kuhinje.

Usluga je noćenje/doručak uz mogućnost doplate za polupansion.

Velika plaža u Bečićima udaljena je oko 100m. Hotel raspolaže sopstvenom opremljenom plažom.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?