BEČIĆI

FALKENSTEINER Hotel MONTENEGRO Bečići

OPIS HOTELA

Objekat Falkensteiner Hotel Montenegro nalazi se na 4 km od Budve, na brdu sa kojeg se pruža pogled na plažu u Bečićima, dugu 2 km. Gostima su na raspolaganju kazino, teretana, spa centar i 2 bazena. Gosti mogu besplatno koristiti suncobrane i ležaljke na privatnoj plaži, koja je 3 minuta udaljena.

U elegantnom salonu u foajeu, restoranu pored bazena, baru na plaži i restoranu gosti mogu probati mediteranske i internacionalne specijalitete. Takođe mogu uživati u raznovrsnim jelima na bazi švedskog stola u glavnom restoranu sa otvorenom kuhinjom.

Bar u foajeu ima panoramsku terasu sa pogledom na Jadransko more, gdje gosti mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića i užina.

Bazen na otvorenom nalazi se na prostranoj terasi, sa koje se pruža impresivan pogled na more.

Sve sobe imaju brodski pod, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i klima-uređaj. Na raspolaganju je besplatan kablovski internet. Kupatila sadrže tuš, toaletni pribor i fen za kosu.

CJENOVNIK

2023

 CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?