TIVAT

THE CHEDI Luštica Bay Tivat

OPIS HOTELA

Hotel The Chedi Luštica se nalazi na obali mora u zalivu Trašte, na 14 km od centra Tivta. Posjeduje privatnu plažu i bazen na otvorenom. Moderno uređene sobe i suite jedinice imaju pogled na planinu i na more. Besplatan WiFi je dostupan u cijelom objektu.

Ovaj luksuzni hotel nudi klimatizovane sobe opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, električnim kuvalom i radnim stolom. Suite jedinice imaju prostor za sjedenje i čajnu kuhinju sa aparatom za kafu. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor.

CJENOVNIK

2022

Specijalna ponuda za boravke
DECEMBAR 2021 – MART 2022
 
  • Već od EUR 49 po osobi za noć u dvokrevetnoj sobi, doručak uključen
  • Dodajte samo 10 EUR po osobi za noć u sobi s pogledom na bazen i marinu ili 20 EUR po osobi za noć u sobi sa pogledom na more
  • Besplatan boravak za dvoje djece do 12 godina
  • Minimalni boravak 2 noći
  • Specijalna cijena za doplatu za polupansion od 32 EUR po osobi po danu (besplatan polupansion za djecu do 5.99 godina / 50% popusta na polupansion za djecu od 6 do 11.99 godina / djeca od 12 godina plaćaju punu cijenu za polupansion)
  • Ponuda uključuje 30% popusta na spa tretmane, hranu i piće (popust se ne primjenjuje na cijenu doplate za polupansion)
  • Ponuda važi za boravke od decembra 2021. do marta 2022. godine.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?