TIVAT

Hotel PALMA Tivat

OPIS HOTELA

Hotel Palma, renoviran 2016. godine, smješten je pored svoje privatne plaže sa kafićima, na lokaciji sa koje se pruža spektakularan pogled na Tivatski zaliv. U ponudi ima veliki restoran i besplatan bežični internet. Nalazi se na 8 km od Kotora koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Gosti hotela Palma mogu se opustiti na plaži ili na terasi za sunčanje. Iz većine soba pruža se pogled na more, a neke imaju i sopstveni balkon. Sve klimatizovane sobe posjeduju kupatilo sa tušem.

Nekoliko dobro opremljenih sportskih objekata, uključujući fudbalske i košarkaške terene, nalaze se na manje od 20 minuta hoda od hotela. Istorijski grad Sveti Stefan udaljen je 30 km od objekta, a Bar 65 km.

CJENOVNIK

2023

Cjenovnik u pripremi
Kontaktirajte nas za više informacija.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?