ORAHOVAC

Hotel Casa Del Mare AMFORA Orahovac

OPIS HOTELA

Nalazi na samoj obali mora, u malom i mirnom ribarskom mjestu Orahovac poznatom po najljepšim plažama u zalivu, a na udaljenosti od svega nekoliko kilometara od Starog Grada Kotora.

Hotelski sadržaji: Mali wellness centar, restoran mediteranske kuhinje.

Smeštaj:

Junior suite – površina sobe je najmanje 35 m², balkon sa pogledom na more ili brdo, uradjeni u toplim materijalima visokog kvaliteta, posjeduju opremljena kupatila sa tuš kabinama, svim pratećim sadržajima. Junior suiti na posljednjem spratu posjeduju galerije sa još jednim ležajem za jednu osobu. Ostali sadržaji su radni sto, garderober/orman, mini bar, TV, Satelitski kanali, WI-FI Internet.

Apartmani – površina sobe je najmanje 45 m², balkon sa pogledom na more ili brdo, uradjeni u toplim materijalima visokog kvaliteta, posjeduju opremljena kupatila sa tuš kabinama, svim pratećim sadržajima. Junior suiti na poslednjem spratu poseduju galerije sa još jednim ležajem za jednu osobu. Ostali sadržaji su radni sto, garderober/orman, mini bar , TV, Satelitski kanali, WI-FI Internet.

Usluga: noćenje/ doručak

Hotelska plaža šljunkovita i nalazi se u neposrednoj blizini ( oko 30 m od objekta). Za goste hotela ležaljke i suncobrani su besplatni.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?