MELJINE

LAZURE Hotel & Marina Meljine

OPIS HOTELA

Lazure Boutique Hotel oživljavljava istorijske prostore Lazareta, bokokotorskog obilježja 18. vijeka. Staro zdanje je veoma pažljivo renovirano i pretvoreno u butik hotel vrhunskog kvaliteta, koji svojim sadržajima pruža gostima nezaboravno iskustvo. Hotel i marina Lazure smjesteni uz more, pružaju pogled na Bokokotorski zaliv, nalazi se na 2 km od Herceg Novog.

Objekat posjeduje 3 restorana, vinski bar. Gosti mogu besplatno da koriste WiFi i privatni parking. U jednom od restorana gosti mogu probati jela mediteranske kuhinje, dok u vinskom i salonskom baru imaju na raspolaganju veliki izbor najkvalitetnijih vina. Posjeduje konferencijsku salu, prostor na otvorenom u vrtu i welnes centar sa bazenom u zatvorenom, izdvojen od obje zgrade u kojima se nalaze smještajne jedinice, nekoliko tipova sauna. Uz doplatu su dostupni razni kozmetički tretmani. Mogućnost transfera od hotela do aerodoroma. Objekat je prilagodjen licima sa posebnim potrebama.

Sobe i suiti su smješteni u istorijskoj zgradi Lazaret iz 18. veka, kao i novoj zgradi. Uređene su u modernom rustičnom stilu i imaju pogled na dvorište i na more. Na raspolaganju su kupatila sa tušem (bez kabine) ili hidromasažnom kadom. Sve smještajne jedinice su klimatizovane i posjeduju TV, telefonsku liniju, bežični internet, minibar, sef, fen za kosu i kupatilo. Gostima su još na raspolaganju bademantil, papuče i besplatan toaletni pribor.

Usluga je noćenje / doručak ( švedski sto). Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Hotel ima direktan pristup šljunkovitoj plaži koja se nalazi u neposrednoj blizini. Plažni mobilijar je besplatan za goste hotela.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?