MELJINE

Hotel KREDO Meljine

OPIS HOTELA

Boutique Hotel Kredo je novi hotel i nalazi se na idealnoj lokaciji, na samom početku Šetalista 5 Danica ( 7km uz more). Ispred hotela nalazi se velika pješčana plaža i Marina Meljine, a na 100m udaljenosti se nalazi Manastir Savina (XI – XVIII vijek), koji je jedan od najlepših primjera arhitekture baroka na Jadranu.

Hotel posjeduje luksuzne sobe i apartmane, restoran, cafe bar, pool bar, kutak za djecu, fitness, otvoreni bazen sa hidromasažom i besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela .Za goste hotela obezbeđen je parking.

Standardna dvokrevetna soba
Veličina sobe: 22m2
Standardne sobe su klimatizovane i posjeduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, vinski bar, LCD TV – kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef…

Superior Suite
Veličina sobe: 40m2
Superior Suite (četiri ležaja) su klimatizovane imaju pogled na more, terasu, posjeduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, radni sto, TV – satelitski sistem, alarm – radio, telefon, fen, sef…

Suite sa jednom spavaćom Sobom
Veličina sobe: 45m2
Suite sa jednom spavaćom sobom su klimatizovani i posjeduju terase, spavaću sobu (bračni krevet) i dnevnu sobu (mogućnost + dva ležaja) sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef…

Superior Apartman sa dvije spavaće sobe
Veličina sobe: 90m2
Superior apartman ima velike terase s pogledom na more, 2 spavaće sobe (bračni krevet i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (mogućnost dva dodatna ležaja), mini kuhinja sa trpezarijom, klima, LCD TV, WC + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, fen, sef ..

Usluga je noćenje/ doručak, švedski sto.

Pješčana plaža se nalazi ispred hotela. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?