KUMBOR

CARINE HOTEL Kumbor

OPIS HOTELA

Carine Hotel Kumbor nalazi se u Herceg Novom, na 2,6 km od plaže Lalovina, a nudi restoran, besplatno privatno parkiralište, sezonski vanjski bazen i fitness-centar. Obuhvata zajednički salon, bar i vrt. Na raspolaganju su unutrašnji bazen i zabavne večeri. Recepcija radi 24 sata dnevno. Objekt nudi besplatnu opremu za plažu (ležaljke i suncobrane).

Sobe sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, električno kuhalo, tuš, fen za kosu i radni stol. Također uključuju ormar i vlastito kupatilo.

U hotelu Carine Hotel Kumbor poslužuje se kontinentalni ili bife doručak.

Gosti se mogu opuštati na terasi. U sklopu objekta Carine Hotel Kumbor gosti mogu igrati biljar i dogovoriti najam automobila.

Aerodrom Tivat udaljen je 12 km, a hotel Carine Hotel Kumbor uz nadoplatu pruža uslugu prevoza do i od aerodroma.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?