KOTOR

HUMA Kotor Bay Hotel & Villas Dobrota Kotor

OPIS HOTELA

Objekat HUMA Kotor Bay Hotel and Villas smješten je pored mora, a u ponudi ima privatnu plažu i moderne sobe sa besplatnom WiFi mrežom. Hotel posjeduje bazen na otvorenom. Udaljen je 3,6 km od Starog grada u Kotoru.

Sve hotelske sobe imaju klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kuvalo. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Pojedine sobe imaju i balkon sa pogledom na more.

Objekat HUMA Kotor Bay Hotel and Villas posjeduje restoran i bar. U hotelskom klubu na plaži povremeno se organizuju muzički događaji.

Budva se nalazi na 26 km od objekta HUMA Kotor Bay Hotel and Villas, a Podgorica na 88 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 11 km.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?