KOTOR

Casa Del Mare PIETRA Dobrota Kotor

OPIS HOTELA

Luksuzan i elegantan Boutique Hotel Casa del Mare – Pietra se nalazi u Dobroti, na samo 50 metara od šetališta i mora, kao i 3km od Staroga grada Kotora.

Hotel ima otvoreni, sezonski bazen sa terasom za sunčanje, mali wellness kutak sa jacuzzy kadom, saunom i interesantnim izborom tretmana za tijelo. U prizemlju se nalazi i restoran koji predstavlja spoj mediteranske, internacionalne i tradicionalne bokeljske kuhinje serviran na moderan način, kao i veliki izbor vina iz čitavoga svijeta. Hotel je odličan izbor za sve hedoniste i ljude koji traže intimno mjesto da započnu svoju avanturu.

Hotel ima 8 komfornih individulano dizajniranih soba, svaka sa svojom temom dragog kamena, visokokvalitetnim namještajem i svim hotelskim sadržajima na nivou 4*.

Usluga: noćenje/ doručak, švedski sto.

U blizini hotela se nalazi nekoliko malih plaža i uvala koje su šljunkovite i betonske.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?