KOTOR

Boutique hotel ASTORIA Kotor

OPIS HOTELA

Ovaj se objekt nalazi na 7 minuta hoda od plaže. Ovaj boutique hotel s 4 zvjezdice nalazi se u srcu Starog grada Kotora, u palači Buća iz 13. vijeka, koja je na popisu spomenika UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Hotel Astoria nudi luksuzne, individualno dizajnirane sobe i besplatan bežični pristup internetu.

Dizajn prostorija kombinuje stare kamene elemente s modernim dizajnom. Kabelska TV, klima uređaj i ogrtači vam stoje na raspolaganju. Kupatila su potpuno obložene mramorom.

Lounge bar i restoran hotela Astoria služe internacionalnu kuhinju, uključujući tradicionalna kao i moderna jela.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?