ĐENOVIĆI

Aparthotel SUN VILLAGE Đenovići

OPIS HOTELA

Objekat Sun Village smješten je u Đenovićima, na samo 150 metara od obale Bokokotorskog zaliva. U ponudi ima sezonski bazen na krovu, besplatan WiFi u zajedničkim prostorijama i sadržaje za masažu.

Sve smještajne jedinice objekta Apart hotel Sun Village Djenovici sadrže prostor za jsedenje opremljen TV-om sa satelitskim kanalima. Svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom.

Ponuda hotela uključuje turistički desk i uslugu iznajmljivanja automobila. U okviru objekta na raspolaganju je besplatan privatni parking, a usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je na zahtev.

Objekat Apart hotel Sun Village Djenovici nalazi se na 10 minuta vožnje od Herceg Novog i 40 minuta vožnje automobilom od Kotora. Grad Dubrovnik u susjednoj Hrvatskoj udaljen je nešto više od sat vremena vožnje. Aerodrom Tivat udaljen je 46,5 km.

Gosti mogu da uživaju u raznim rekreativnim aktivnostima u blizini poput ronjenja, ribolova i pješačenja. U okviru objekta mogu se organizovati vjenčanja.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?