ČANJ

Studio apartmani SOLARIS Čanj

OPIS HOTELA

Lokacija
Novi studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom dijelu Čanja na oko 400m od plaže.
 
Hotelski sadržaji
Za goste je obezbjedjena besplatna Wi Fi internet konekcija i parking. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se ljetnja bašta sa malom igraonicom za djecu. Nekoliko puta nedeljno organizuju se dječije pozorišne predstave na kojima će djeca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća.
 
Smještaj
Moderno opremljeni studio apatrtmani za dvije , tri ili četiri osobe posjeduju kupatilo sa tuš kabinom, terasu, TV ( kablovska), Wi-FI internet, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom.
 
Usluga
Najam apartmana; polupansion (izbor dva jela po principu ankete danas za sutra). Ishrana je u novom, moderno opremljenom restoranu “LARA” koji je udaljen 200 m.
 
Plaža
Plaža je udaljena 300 m od objekta. Na dijelu plaže, za goste, omogućeno je iznajmljivanje suncobrana sa 2 ležaljke i stočićem (plaća se na recepciji).

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?