ČANJ

Studio apartmani LARA LUX Čanj

OPIS HOTELA

Lokacija
Turističko mjesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, pjeskovitai zlatasta plaža duga 1100 m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Studio-apartmani “Lara-Lux”se nalaze u mirnom dijelu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”).
 
Hotelski sadržaji
Objekat posjeduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara, gde goste u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmijanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i pide, neposredno uz restoran nalazi se ljetnja bašta sa malom igraonicom za djecu. Nekoliko puta nedeljno osoblje hotela organizuje dječije pozorišne predstave na kojima će djeca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbjedjen je besplatan parking za goste hotela.
 
Smještaj
Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) posjeduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju.
 
Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto. Gosti se hrane u restoranu studio apartmana Lara koji se nalazi prekoputa.
 
Plaža
Gradska pjeskovita/šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?