ČANJ

Studio apartmani LARA Čanj

OPIS HOTELA

Lokacija
Turističko mjesto Čanj, koje se nalazi u uvali izmedu Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, pjeskovita i zlatasta plaža duga oko 1200m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Studio-apartmani “Lara”se nalaze u mirnom dijelu Čanja na 80m od plaže.
 
Hotelski sadržaji
Restoran, lift, parking prostor.
 
Smještaj
Moderno opremljeni studio-apartmani za dvije, tri i četiri osobe nalaze se u glavnoj zgradi i anexu A koji ima poseban ulaz. Svi studio apartmani posjeduju sopstveno kupatilo, terasu, TV-kablovski program, internet, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom.
 
Usluga
Polupansion, švedski sto za doručak i večeru.
 
Plaža
Gostima hotela je na raspolaganju pješčana plaža koja se nalazi na udaljenosti oko 100 m. Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?