ČANJ

Hotel ARIA Čanj

OPIS HOTELA

Nalazi se u sklopu kompleksa Vila Babović u mirnom dijelu Čanja, 250 m od obale, izolovanom od buke. Moderan i luksuzan dizajn hotela, kao i sveobuhvatna ponuda pružaju udobnost, mir i pravo zadovoljstvo.

Objekat posjeduje lift kao i obezbjedjen i besplatan parking. Gosti hotela imaju mogućnost cjelodnevnog korišćenja otvorenog bazena, a takodje ostvaruju popuste pri iznajmljivanju plažnog mobilijara na hotelskom dijelu poznate plaže Vela Beach & bar.

Hotel posjeduje 20 moderno opremljenih studio apartmana (mini kuhinja,aparat za kafu/čaj,posudje,frigo bar) i 9 moderno dizajniranih soba pokrivenih besplatnom internet konekcijom i kablovskom televizijom. Strukture smještajnih jedinica su dvokrevtene i trokrevetne, i većina ima pogled ka moru.

Ponuda je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto,večera-odabir sa dnevnog menija)

Hotelska šljunkovito/pješčana plaža Vela beach & bar je udaljena oko 250 m od hotela. Gosti hotela ostvaruju popust za korišćenje plažnog mobilijara.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?