BAR

Hotel PRINCESS Bar

OPIS HOTELA

U ovom dijelu Crne Gore jedan je od najkvalitetnijih hotela. Sadržajima, uslugom i profesionalnim osobljem, svojim gostima pruža prijatan odmor. Smješten je u najatraktivnijem dijelu grada Bara, uz šetalište pored mora i plaže, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.

U restoranima gosti mogu uživati crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, kvalitetnim pićima, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mjesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, gdje se gosti mogu osvježiti mnogobrojnim napicima i poslasticama.

WELLNESS, SPA I RELAX SADRŽAJI
Pravi lijek za zdravlje i ljepotu U Wellness i Spa centru su rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za ljepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaja . U fitness centru hotela Princess gostima su na raspolaganju savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench, power stepper-e, sprave za veslanje…

Hotel „Princess“ raspolaže sa 135 soba, od toga su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetom, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dvije sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom.

Sobe i apartmani, visokog komfora i modernog dizajna, imaju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef i sav potreban accesoar. Kupatila su sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planinske vrhove.

Na raspolaganju je room servis prema zahtevu gosta.

DVOKREVETNA SOBA
Standard double room (25m2), od kojih je 72 “spojenih” soba, gdje postoji mogucnost povezivanje, idealno za smestaj roditelja i djece.

JUNIOR APARTMAN
Junior apartmani sastoje se iz dnevne i spavace sobe. Apartmani su sa pogledom na more i pogledom na park

DELUXE APARTMAN
Deluxe apartman je trosoban, komforan apartman koji se sastoji iz dnevne sobe, dvije spavace sobe i dva kupatila. Apartmani su sa direktnim pogledom na more i pogledom na park. Maksimalan broj osoba: 4 odrasla i 2 djece.

Usluga je polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Šljunkovitu gradsku plažu deli samo šetalište od hotela (širine oko 5 m). Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

CJENOVNIK

2023

 CJENOVNIK U PRIPREMI!
Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?