NEUM

Hotel ZENIT Neum

OPIS HOTELA

Hotel Zenit Neum se nalazi u Neumu i nudi privatnu plažu i terasu za sunčanje. U okviru objekta možete posjetiti bar i restoran. Bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti.
Sobe su opremljene TV-om. Pojedine sobe imaju terasu ili balkon. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim peškirima. Ostale pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu.
Doručak na bazi švedskog stola i večera sa toplim jelima služe se svakog dana.
Hotel raspolaže recepcijom koja radi non-stop, zajedničkim salonom i suvenirnicom. U okviru objekta možete igrati tenis, stoni tenis i bilijar.
Međugorje je udaljeno 30 km, dok se Mostar nalazi na 49 km od hotela Zenit Neum. Aerodrom Mostar je udaljen 70 km.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!

Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?