NEUM

Hotel VAPORE Neum

OPIS HOTELA

Objekat Vapore nudi restoran, bar, terasu i besplatan WiFi, a nalazi se u Neumu. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom. Recepcija smještajnog objekta radi non-stop.
Sve hotelske jedinice imaju prostor za sjedenje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Iz pojedinih soba objekta VAPORE pruža se pogled na vrt, a sobe su opremljene balkonom. Sve sobe za goste posjeduju frižider.
Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u okviru objekta.
Međugorje se nalazi na 30 km od sjmeštaja, dok je Mostar udaljen 49 km.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!

Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?