NEUM

Hotel NOVA Neum

OPIS HOTELA

Hotel Nova se nalazi u Neumu i ima restoran, sezonski bazen na otvorenom, bar i vrt. Ovaj hotel sa 4 zvjezdice nudi privatni prostor na plaži i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i sopstvenim kupatilima. Privatni parking može da se koristi uz doplatu. Svaka soba u hotelu Nova ima garderober, radni sto i flat-screen TV. U objektu se služi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Gostima hotela Nova na raspolaganju je i terasa za sunčanje. Plaža u Neumu je udaljena 1,9 km od ovog hotela.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!

Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?