NEUM

Hotel AGAVA Neum

OPIS HOTELA

Hotel Agava nudi moderne smještajne jedinice, besplatan parking i besplatan bežični internet. Svakog dana se organizuje akva aerobik i jutarnja gimnastiku na plaži. Hotel je udaljen 100 metara od plaže u Neumu.
Sve sobe i apartmani su moderno dekorisani, ukrašeni nežnim bojama i sadrže klima-uređaj i sopstveno kupatilo. Svaka smještajna jedinica takođe obuhvata balkon sa panoramskim pogledom na more.
Na plaži možete uživati u svakodnevnim sportskim aktivnostima. Živa muzika i zabavni programi se organizuju u večernjim satima.
Hotel Agava se nalazi u Neumu, u južnoj Dalmaciji, u blizini Duborvnika i Međugorja.

CJENOVNIK

2023

CJENOVNIK U PRIPREMI!

Kontaktirajte nas za više detalja.

POŠALJITE UPIT

Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja
Molimo popunite obavezna polja

Ko smo mi?

Mi smo turistička agencija koja posluje još od davne 1969. godine, i kroz to vrijeme od preko pola vijeka izrasli smo u profesionalni servis za sve vrste putovanja. Licencirani smo turoperator , akrditovani smo IATA agent za prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije, članica smo Udružena turističkih agencija Bosne i Hercegovine UTA BIH, imamo ugovore sa velikim brojem vodećih regionalnih i svjetskih turoperatora. 

Napomene

Za sva naša putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.

SVe informacije sa našeg sajta su informativnog karaktera. Iako se trudimo da sve redovno ažuriramo, postoji mogućnost da su neke informacije različite od trenutno važećih. Zato Vas molimo da sve provjerite putem mejla, telefona, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Tel: +387 51 34 09 60

Fax: +387 51 34 09 68

E-mail: info@unistours.com

Adresa: Kralja Alfonsa XIII 7, 78000 Banja Luka, RS, BiH

Gdje se nalazimo?